Fenkoli-papupasta
Fenkolia kun paistaa hieman pidempään, siitä saa kiva makeaa ja sopii erinomaisesti vaikka pastaan. Pistin myös papuja mukaan ja sitruunamehulla saadaan kivasti raikkautta.
Hinta per annos 1,21€.
Ainekset
1 fenkoli – 1,17€
1pkt valkoisia papuja – 0,99€
1 varsisipuli – 0,32€
4 valkosipulin kynttä – 0,10€
pieni nippu lehtipersiljaa – 0,80€
1rkl sitruunamehua – 0,10€
250g pastaa – 0,90€
suolaa – 0,04€
mustapippuria – 0,07€
2rkl oliiviöljyä – 0,33€
Total: 4,82€ (4 annosta)
Prep: 10min, Kokkaus: 15min, Total: 25min
Ravintotekijät
Energia 1430kcal
Rasva 33g (osuus energiasta 20%)
Hiilihydraatti 211g (60%)
Proteiini 53g (15%)
Ohjeet
– Prep: pilko fenkoli neljään osaan
– Prep: pilko sipuli (ota varsiosat erikseen), valkosipuli ja persilja
– Pistä aluksi pasta kiehumaan aluksi
– Sillä välin, paista fenkolipaloja kymmenisen minuuttia öljyssä, kunnes ne on ruskistuneet kivasti. Nosta ne syrjään sen jälkeen.
– Pistä pannulle sipuli (ei varsia vielä tässä kohtaa) ja valkosipuli ja paista muutama minuutti
– Sillä välin pilko fenkolit suupaloiksi
– Lisää sen jälkeen pavut ja fenkolit takaisin pannuun ja paista muutama minuutti lisää
– Lisää sitruunamehua ja mausta suolalla ja pippurilla
– Kuumenna pikaisesti ja lisää sitten persilja ja valutettu pasta
– Koristele sipulin varsipaloilla
Hinnat katsottu 20.8.2023
Now playing: Soulfly – Filth Upon Filth