Fenkolispaghetti

Fenkolia pitkästä aikaa. Yksinkertainen pasta ihan vain fenkolia paistamalla ja papuja kylkeen protskuksi. Ei sen kummempia sooseja tähän pastaan, vaan oliiviöljy ajaa sen asian.
Hinta per annos 1,42€.

Ainekset
1 fenkoli – 1,86€
1pkt valkoisia papuja – 1,09€
1 sipuli – 0,17€
4 valkosipulin kynttä – 0,10€
1 purkki kapriksia – 0,89€
250g spaghettia – 0,52€
4rkl oliiviöljyä – 0,94€
suolaa – 0,04€
mustapippuria – 0,07€
Total: 5,68€ (4 annosta)
Prep: 5min, Kokkaus: 15min, Total: 20min
Ravintotekijät
Energia 1631kcal
Rasva 60g (osuus energiasta 32%)
Hiilihydraatti 205g (51%)
Proteiini 52g (13%)
Ohjeet
– Prep: pilko fenkoli, sipuli ja valkosipuli
– Pistä pasta kiehumaan aluksi
– Paista fenkolia viitisen minuuttia, jotta se saa väriä
– Lisää sitten sipuli ja paista muutama minuutti lisää
– Seuraavaksi valkosipuli ja minuutin lisäpaisto
– Lisään sen jälkeen pavut ja anna hautua muuta minuutti lisää
– Lisää kaprikset ja mausta suolalla ja pippurilla
– Nyt pitäisi pastan olla valmista, joten sekoita se paistokseen ja tarjoile
Hinnat katsottu 21.9.2024
Now playing: Paleface – Back to Square One