Maa-artisokka-curry-Vöner-pasta
Oli maa-artisokkaa jääkaapissa ja tuli ajatus kokeilla ”pastaa ja perunaa”, mutta nyt maa-artisokalla. Curry-Vöner tuntui hyvältä idealta tähän yhtälöön ja onnistunut kokeilu tästä tosiaan tuli. Paljon erilaisia makuja ja erilaisia koostumuksia.
Hinta per annos 3,33€.
Ainekset
1pkt curry-Vöneriä – 4,59€
300g maa-artisokkaa – 2,94€
1 pieni purjo – 0,58€
1/2 fenkoli – 0,40€
150g vihreitä papuja – 2,21€
35g pinaattia – 0,99€
250g pastaa – 0,95€
4 valkosipulin kynttä – 0,10€
1rkl sitruunamehua – 0,13€
suolaa – 0,04€
mustapippuria – 0,07€
2rkl oliiviöljyä – 0,32€
Total: 13,32€ (4 annosta)
Prep: 10min, Kokkaus: 20min, Total: 30min
Ohjeet
– Prep: pese maa-artisokat hyvin ja leikkaa ne viiipaleiksi (en siis kuorinut näitä)
– Prep: pese ja pilko purjo
– Prep: pilko fenkoli, vihreät pavut ja valkosipuli
– Aloita pastan keittämisellä
– Pasta maa-artisokkia viitisen minuuttia öljyssä
– Lisää purjo ja fenkoli ja paista toiset viisi minuuttia
– Lisää valkosipuli, pavut ja Vöner ja paista taas viitisen minuuttia
– Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla
– Lisää pinaatit ja kuumenna
– Lisää joukkoon valutettu pasta
Hinnat katsottu 25.6.2023
Now playing: Queens of the Stone Age – Paper Machete