Miso-tofua ja pakchoita

Miso-tofua ja pakchoita

Pakchoi on hyvä vihannes, mitä tulee käytettyä liian vähän. Se on vielä ihan inhimillisen hintaistakin. Se kestää hyvin paistamista ja tällaisissa wokeissa erinomainen lisä. Misolla saa maustettua myös tofut hyvin. Nuudeleita kylkeen ja todella helppo annos on valmis.

Hinta per annos 2,32€.

Ainekset

2pkt tofua – 2,58€
1 pakchoi – 0,90€
100g vihreitä papuja – 1,40€
3 kevätsipulia – 1,50€
1 chili – 0,28€
4 valkosipulin kynttä – 0,10€
1rkl misotahnaa – 0,23€
2rkl soijaa – 0,30€
1rkl riisiviinietikkaa – 0,11€
1rkl seesamiöljyä – 0,25€
1dl vettä
250g nuudeleita – 1,38€
suolaa – 0,04€
mustapippuria – 0,07€
2rkl öljyä – 0,13€

Total: 9,27€ (4 annosta)

Prep: 10min, Kokkaus: 20min, Total: 30min

Ohjeet

– Prep: pilko pakchoi, kevätsipuli, chili, valkosipuli ja pavut
– Prep: kuutioi tofu
– Prep: sekoita chili, valkosipuli, miso, soija, etikka, vesi ja seesamiöljy
– Kypsennä alkuun nuudelit
– Paista tofukuutioita muutama minuutti, jotta saat niihin väriä
– Lisää sitten pakchoi ja pavut ja paista muuta minuutti lisää
– Lisää kastike paistokseen ja anna kiehua muutama minuutti
– Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita lopuksi joukkoon nuudelit ja kevätsipulit päälle

Hinnat katsottu 7.4.2024

Now playing: Swallow the Sun – Moonflowers Bloom in Misery



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *