Pasta-papukeitto

Pasta-papukeitto

Pastakeittoa ei ole vähään aikaan tullut tehtyä. Tällainen on kuitenkin hyvin helppo ja maittava ruoka, joten useamminkin pitäisi tällaista kokkailla. Hinta per annos 1.86€.

Ainekset

1 purjo – 0,97€
2 valkosipulin kynttä – 0,05€
2 porkkanaa – 0,34€
1tlk papuja – 0,99€
1tlk tomaattimurskaa – 0,99€
1L vettä
2 laakerinlehteä – 0,04€
200g makaronia – 0,20€
100g mustakaalia (tai lehtikaalia) – 0,99€
1rkl punaviinietikka – 0,25€
1rkl timjamia – 0,20€
suolaa – 0,04€
mustapippuri – 0,07€
2rkl oliiviöljyä – 0,45€

Total: 5,58€ (3 annosta)

Prep: 10min, Kokkaus: 35min, Total: 45min

Ravintotekijät
Energia 1423kcal
Rasva 33g (osuus energiasta 20%)
Hiilihydraatti 198g (57%)
Proteiini 56g (16%)

Ohjeet

– Prep: Pilko purjo (käytä koko purjo, myös ne vihreät osat) ja porkkanat
– Prep: Pilko valkosipuli
– Prep: Revi mustakaalin lehdet suupaloiksi
– Paista purjoa, valkosipulia, porkkanaa öljyssä noin 10 minuuttia
– Lisää tomaattimurska, vesi, laakerinlehdet ja timjami.
– Mausta etikalla, suolalla ja pippurilla
– Anna porista 15 minuuttia
– Lisää pavut ja makaronit ja keitä vielä kunnes makaroni on kypsää
– Lisää ihan lopuksi mustakaali

Hinnat katsottu 26.3.2023

Now playing: Nyrkkitappelu – Kyykkyviini



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *