Purjo-”carbonara”
Carbonara-ideasta tämä lähti liikkeelle, eihän tämä nyt mitään carbonaraa tietenkään ole mutta koostumukseltaan jotain sen kaltaista. Eli suikaloin myös purjon tässä vähän spaghettimaiseksi. Papuja lisätty ruokaisuuden lisäämiseksi.
Hinta per annos 1,17€.
Ainekset
1 purjo – 0,46€
1pkt valkopapuja – 0,95€
1dl kaurafraichea – 1,15€
4 valkosipulin kynttä – 0,10€
250g spaghettia – 1,17€
2rkl ravintohiivahiutaleita – 0,15€
pieni nippu tuoretta timjamia – 0,37€
suolaa – 0,04€
mustapippuria – 0,07€
2rkl kasvivoita – 0,20€
Total: 4,66€ (4 annosta)
Ravintotekijät
Energia 1625kcal
Rasva 56g (osuus energiasta 31%)
Hiilihydraatti 206g (52%)
Proteiini 55g (14%)
Prep: 10min, Kokkaus: 15min, total: 25min
Ohjeet
– Prep: suikaloi purjo ja pilko valkosipulit
– Prep: sekoita fraiche ja ravintohiiva
– Aloita pastan keittämisellä
– Paista purjoja voissa viitisen minuuttia, jotta ne pehmenee
– Lisää sitten valkosipuli ja timjami ja paista muuta minuutti lisää
– Lisää pavut ja paistele vielä pari minsaa lisää
– Spaghetti pitäisi olla nyt kypsää, valuta ja sekoita purjopaistokseen
– Mausta suolalla ja pippurilla
– Nosta pois liedeltä ja sekoita fraiche joukkoon
Hinnat katsottu 28.3.2024
Now playing: Hanson Brothers – 100 + 10%