Purjo-papupasta

Purjo-papupasta

Purjo on halpaa, joten sitä tulee käytettyä nyt paljon. Sitä kun paistelee rauhassa vähän aikaa, siitä tulee kivan makeaa. Tässä kermainen pasta, jossa pavut tuovat protskua.

Hinta per annos 1,69€.

Ainekset

1 purjo – 1,00€
1 pkt valkoisia papuja – 0,99€
70g pinaattia – 1,99€
250g pastaa – 1,04€
1 tlk kaurakermaa – 0,99€
2 valkosipulia – 0,05€
1tl chilihiutaleita – 0,13€
1rkl sitruunamehua – 0,13€
suolaa – 0,04€
mustapippuria – 0,07€
2rkl oliiviöljyä – 0,32€

Total: 6,75€ (4 annosta)

Prep: 5min, Kokkaus: 15min, Total: 20min

Ravintotekijät
Energia 1917kcal
Rasva 65g (osuus energiasta 30%)
Hiilihydraatti 239g (51%)
Proteiini 71g (15%)

Ohjeet

– Prep: pilko purjo, reilusti vaan vihreä osakin mukaan
– Prep: pilko valkosipuli
– Pistä pasta kiehumaan aluksi
– Paista purjoa öljyssä viitisen minuuttia, jotta se pehmenee
– Lisää valkosipuli ja paista minuutti lisää
– Lisää pavut ja sekoita hyvin
– Lisää sitruunamehu, chili ja mausta suolalla ja pippurilla
– Lisää kerma ja kiehauta
– Lopuksi vielä pinaatit ja sen verran kiehautusta, että ne kypsyvät
– Sekoita vielä pasta joukkoon

Hinnat katsottu 27.5.2023

Now playing: Depeche Mode – Ghosts Again



1 thought on “Purjo-papupasta”

  • You made some really good points on your post. Definitely worth bookmarking for revisiting. Also, visit my website 67U for content about Cosmetic Treatment.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *