Suppilovahvero-kesäkurpitsapasta

Suppilovahvero-kesäkurpitsapasta

Suppilovahveroita tuli jälleen kerättyä ja kuivattua, joten pitäähän niitä käyttääkin (kaapit tosin täynnä silti). Tässä se pääsee kermaiseen pastaan kesäkurpisan kanssa, helppoa ja hyvää.

Hinta per annos 1,78€

Ainekset

1 kesäkurpitsa – 0,90€
1 sipuli – 0,14€
4 valkosipulin kynttä – 0,10€
1pkt kikherneitä – 0,82€
15g kuivia suppilovahveroita (100g liotettuna) – 2,71€
250g spaghettia – 0,52€
1tl liemijauhetta (tai 1 liemikuutio) – 0,14€
1rkl green mix (kts. alla) – 0,32€
2dl kaurakermaa – 0,85€
suolaa – 0,04€
mustapippuria – 0,07€
2rkl oliiviöljyä – 0,51€

Total: 7,12€ (4 annosta)

Green Mix

3 osaa kuivaa persiljaa
3 osaa kuivaa basilikaa
2 osaa kuivaa oreganoa
2 osaa kuivaa timjamia
1 osa kuivaa rosmariinia

Prep: 10min, Kokkaus: 15min, Total: 25min

Ravintotekijät
Energia 2182kcal
Rasva 97g (osuus energiasta 39%)
Hiilihydraatti 245g (46%)
Proteiini 64g (12%)

Ohjeet

– Prep: kuutioi kesäkurpitsa ja pilko sipuli ja valkosipuli ja liota sienet
– Keitä pasta
– Paista sipulia öljyssä muutama minuutti
– Lisää valkosipuli ja paista minuutti lisää
– Lisä sitten kesäkurpista ja valutetut kikherneet, paista jälleen muutama minuutti lisää
– Lisää sitten sienet nesteineen, kiehauta
– Mausta liemijauheella, green mixillä, suolalla ja pippurilla
– Keitä vähän aikaa, jotta saa nestettä hieman vähenemään
– Lisää sitten kerma ja kiehauta vielä kerran
– Sekoita spaghetti joukkoon ja tarjoile

Hinnat katsottu 9.12.2023

Now playing: Dwarves – Feeling Great



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *